BØRN OG UNGE

Kilde: sportforlife.ca

Børnenes rejse i bordtennis

Det er vigtigt, at vi i bordtennis har øje for at hvert eneste barn er i gang med en rejse igennem sporten. Rejsen kan være lang eller kort, men uanset hvad, skal det være en god oplevelse for alle, da det kan betyde, at de vender tilbage på et senere tidspunkt i deres liv og måske tager børn og børnebørn med sig.

Den helt klassiske rejse er talentets vej fra begynder til senioreliten. Det er en velbeskrevet vej og en naturlig del af sporten, at nogle forsøger og opnår at blive de bedste.

Men der er mange andre, der ikke bliver de bedste, og som heller ikke har det som mål, som også skal have en god rejse og oplevelse. Det er derfor vigtigt, at bordtennissporten er opmærksom på at skabe muligheder for alle børn og unge, ikke kun de bedste. 

Ingen "lukkede døre"

Når børn eller unge oplever, at de ikke er på vej i den retning de troede de skulle, i bordtennis – fx mod at blive den bedste – er det vigtigt, at vi kan give dem en oplevelse af, at der er andre muligheder for dem i bordtennis. Muligheder, der er lige så motiverende for dem, som deres tidligere mål. Det er det vi kalder “ingen lukkede døre”. 

Det er altså vigtigt, at både Bordtennis Danmark og bordtennisklubberne skaber, synliggør og værdsætter alle de mulige rejser, man kan tage i bordtennislivet, så børn og unge ikke får en opfattelse af, at der er kun er plads til en slags bordtennisspillere i deres bordtennisklub og i Bordtennis Danmark.

Oplevelser og fællesskaber

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Flere piger i bordtennis

I Bordtennis Danmark har vi en ambition om, at øge antallet af piger i vores sport. Der er alt for få piger rundt omkring i klubberne og alene det, er med til at gøre det mindre interessant, for nye piger at være med. Det er altså noget af en opgave vi står overfor. 

Af den grund står vi også overfor at skulle sætte gang i en fokuseret og gennemarbejdet indsats. Det kan du læse mere om ved at trykke på knappen nedenfor.

Kalender for Børn og Unge