BTDK søger kandidater til bestyrelsen og Appeludvalget til det kommende årsmøde den 16. august på Scandic Odense.

Kandidater til bestyrelsen:

BTDK’s øverste politiske organ er bestyrelsen, der sammen med Ledergruppen lægger den strategiske retning for BTDK’ udvikling og modernisering mod Vision 2025. Med bestyrelsen i spidsen investerer BTDK målrettet i at skabe ungdomsvækst i alle dele af landet de kommende år. Hvis BTDK for alvor skal få greb om en solid og varig ungdomsvækst på omkring 15% om året kræver det store forandringer på mange forskellige niveauer. Det vil kræve, at vores tilbud både i klubberne, i form af træningskvalitet og stærke fællesskaber, og regionalt i BTDK-regi, i form af bedre stævner, events og talentarbejde, forbedres og udvikles.

Forandringerne i BTDK betyder bl.a., at BTDK skal samarbejde tættere med klublederne og tage et meget større ansvar for kvaliteten af de tilbud, som tilbydes til BTDK’s 10.000 medlemmer. For at være rustet til de kommende års forandringer kræver det en stærk politisk og strategisk ledelse med gode og relevante kompetencer. BTDK søger til årsmødet 2020 to bestyrelseskandidater til en periode for 2 år, som brænder for at bidrage til bestyrelse- og ledergruppens arbejde med at sætte mål og retning for de kommende års ungdomsvækst.

Som kandidat til bestyrelsen skal du have interesse i at arbejde med strategi og forandringsprocesser. Derudover har bestyrelsen det politiske ansvar indenfor en række områder såsom digitalisering, klubudvikling, træner- og talentudvikling og events, som kan være relevante, når en bestyrelsespost overvejes.

Du kan få mere viden om BTDK’s bestyrelsesarbejde ved at ringe til formand for BTDK, Anders Mølgaard tlf.: 30 31 53 73.

Kandidater til bestyrelsen kan melde deres kandidatur til BTDK’s sekretariat senest den 2. august 2020.

Appeludvalg:

BTDK søger kandidater til Appeludvalget på årsmødet 2020.

Appeludvalget er det organ i BTDK, som klubber og medlemmer kan klage til over afgørelser i disciplinære sager. Appeludvalgets formål er at sikre, at idrætsmæssige tvister behandles sagligt, uafhængigt og med samme legitimitet og forsvarlighed, som i det øvrige retssystem.

Kandidater til Appeludvalget kan melde deres kandidatur til BTDK’s sekretariat senest den 2. august 2020.