Skole Ol

- Fællesskab, færdigheder, fairplay

Skole OL er OL i børnehøjde. Det er Danmarks officielle olympiske Lege for skoleelever, hvor klasserne konkurrerer sammen som et hold. Skole OL skaber mere idræt i skolerne, styrker fælleskabet og giver storslåede idrætsoplevelser. Det skaber stolthed. Det er svedigt. Det er olympisk.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) står bag Skole OL, som støttes af Nordea-fonden, TrygFonden, Billund Kommune, Ole Kirk’s Fond og Salling Group.

Skole OL Bordtennis er klassekonkurrencer med fuld fart på! Det er bordtennis på en helt ny måde, hvor de individuelle præstationer og konkurrencer er skiftet ud med klassekonkurrencer og fællesskab! Til Skole OL Bordtennis får eleverne pulsen op, men skal samtidig holde øje og fokus på bold og bat. Og så skal de samarbejde. Tre ting på én gang. Kan de klare det?

Information til skolen

Skole OL Bordtennis er for 4. og 5. klasser. Klasserne dyster om at kvalificere sig til at nå finalen i Børnenes By, Billund. 

Lokalestævne

Klassen tilmeldes et lokalstævne, som afholdes af den lokale bordtennisklub. Til lokalstævnet gennemføres en række discipliner, som er baseret på færdigheder og fællesskab, altså bliver hele klassen aktiveret, ikke kun dem, der i forvejen er gode til bordtennis.

Undervisningsforløb

Det kan måske give en fordel, hvis klassen inden lokalstævnet har øvet sig lidt “hjemmefra”. Det kan enten være ved at idrætslæreren har gennemført nogle øvelser i idrætstimerne eller ved, at en træner fra bordtennisklubben har været forbi idrætstimen nogle gange og øvet med klassen.

Læs mere om hvordan du kommer i gang her

For klubben

homebtdkdocswp-contentuploads202007vinderklasse_2019_klostermarkskolen_foto_poul_danborg.jpg

Finalen

Rundt om bordet

Lokalstævnet