Køb skole-bordtennis udstyr

Bordtennisudstyr kan købes mange steder. Bordtennis Danmark pt. ikke nogen aftale med leverandører ift. skolepakker. Ved en søgning findes der et par netbutikker i Danmark, der kan levere til finde priser.

Vores anbefaling er, at man går efter noget holdbart, dvs. nogle helstøbte plastikbat, som vist nedenfor.  De giver ikke den helt autentiske oplevelse af bordtennissportens finesser, men er en god og ikke mindst holdbar start for en skoleklasse. Holdbarheden sikrer, at udstyret kan bruges til mange klasser, før det slides op. Køber man billige træbat, vil man opleve, at de let knækker ved grebet og at gummiet falder af, eller bliver pillet af af en pilfinger-elev 😉 Det er simpelthen ikke muligt med et helstøbt bat.

Bolde er noget, der løbende skal indkøbes, det gør bordtennisklubberne også.

Er man på udkig efter borde, så kan det være en hjælp at tage en snak med folkene i BTEX, der kan give god vejledning omkring, hvad man skal gå efter og måske også give et godt tilbud.

Det er jo ikke altid, der er plads til borde på skolen, derfor har vi ifm. Skole OL designet øvelser og lege, der ikke nødvendigvis stiller krav til at man har borde. Alternativt kan man købe net, der kan monteres på almindelige borde, som vist nedenfor.